by sadmin

Μοιραστείτε

by sadmin

Μοιραστείτε

Γέννηση:

Ηράκλειο, 1951.

 

Σπουδές:

Πιάνο (Academy of Fine Arts Vienna)


Δισκογραφία:

  • Σαμποτάζ (Lyra, 1981) ~ συνεργασία με τη στιχουργό Μαριανίνα Κριεζή
  • Καρυωτάκης – 13 Τραγούδια (Lyra, 1982)
  • Το ’62 του Μάνου Χατζιδάκι (Lyra, 1983)
  • Μάσκες ηλίου (Lyra, 1984)
  • Η ηχώ και τα λάθη της (Σείριος, 1985)
  • Γκάλοπ (Lyra, 1985)
  • Λεπιδόπτερα (Lyra, 1986)
  • Το αηδόνι του αυτοκράτορα (Lyra, 1989)
  • Το σπάσιμο των πάγων (Σείριος, 1989)
  • Μη μου τους κύκλους τάρατε (Ακτή, 1991)
  • Αναπνοές (Lyra, 1997)
  • Η τρίτη πόρτα (MINOS, 2000)
  • Ημερολόγια (Οδός Πανός, 2008)
  • Κωνσταντίνος Καβάφης – 13 Τραγούδια (Inner Ear records, 2010)
  • Ιερός Πόνος (Οδός Πανός, 2014)

 

Σχετικές καταχωρήσεις

  • • Η Ελένη Σκάρκου είναι συνθέτις, σολίστ κιθάρας, μουσικολόγος-μουσικοτεχνολόγος, εκπαιδευτικός και οικονομολόγος.   • Δραστηριοποιείται στον χώρο της σύνθεσης, της δημιουργίας πολύτεχνων έργων, της ερμηνείας έργων με κιθάρα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, της διδασκαλίας, της αρθρογραφίας, […]

  • Ελληνίδα στην καταγωγή, η Christina Agamanolis γεννήθηκε και ζει στο Akron του Οχάιο (ΗΠΑ). Σπουδές: Εργογραφία (ενδεικτική): Για φιλμ Περισσότερες πληροφορίες: https://sonicstill.com/index.html

  • Η Μαρίκα Κλαμπατσέα είναι σοπράνο, συνθέτρια και πιανίστρια, γνωστή avant garde διεθνή σκηνή «…για την ανασύνθεση της κλασικής φόρμας, την πικρή παρωδία, αλλά και τη χωρίς όρια χρήση και ερμηνεία της φωνής της που ξεπερνάει τη μουσικότητα […]

  • Η Μαριάνα Πετροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε, αρχικά, στο Ωδείο Αθηνών (πιάνο με τη Μ. Χαιρογιώργου-Σιγάρα & θεωρητικά με τον Κ. Κυδωνιάτη) απ’ όπου αποφοίτησε το 1981. Την ίδια χρονιά, έπειτα από ακρόαση, έγινε δεκτή […]